Cane Corso Trips Buitenland

Een uitvoerige beschrijvingen van mijn trips naar het buitenland, waarin ik probeer zoveel mogelijk fokkers te bezoeken en nog meer Cane Corso's probeer te bekijken staan in mijn blog met een link naar het fotoalbum.

 

Trip Italië mei 2013- Rimini

(Met Katja Chtuka & Mendy Verhoeven) waarin we kennel della Porta Dipinta (mariano Di Chicco) hebben bezocht met speciaal Bruce della Porta Dipinta de vader van Maximiliano.

 

Trip Servië september 2013

(Met Jan Truijen) Kennels die we bezocht hebben zijn SpunkGang Kennel, Strajano, diverse Cane Corso's van particulieren en een internationale hondententoonstelling.

 

Trip Italië november 2013 - Raduno Dell Anno

(Met een heel dames gezelschap uit Nederland en België) Kennels die bezocht zijn de Della Nevaia Kennel en wederom een korte stop bij Della Porta Dipinta Kennel. Maar het hoofddoel naast gezelligheid was natuurlijk de Raduno Dell Anno in Colli del Tronto (Ascoli Pisceno)

 

Trip Tjechië oktober 2014 - European Dog Show in BRNO

(Met Katja Chtuka en Maximiliano) Het weekend van 25 en 26 oktober bracht ik samen met Katja en Maximiliano door in Tsjechië voor de Euro Dog Show in BRNO. Tevens hebben Atison Kennel van Radka bezocht in een plaatsje iets onder Praag.

 

Trip Italië november 2014

(Met Katja Chtuka) Van Brescia naar Darfo tot Polverigi en weer naar huis. In deze trip is de kennel van Fausto Delaidelli bezocht in Darfo en de kennel della Nevaia van Alessandro Bigozzi in Polverigi.

 

 Trip Italië 2015; De World Dog Show Milaan

(Met Arno Heijmans, Dave Verjans, Patrick vegers) Milaan waar de World Dog Show zou plaatsvinden dit jaar. Na de World Dog Show was het tijd om een een aantal fokkers te bezoeken. Deze keer stonden de kennel Del Var in Varese, Fausto Delaidelli in Darfo, Dei Dauni Kennel in Montecchio Emilia en Dell Impero Maya Kennel in Cesena op de planning.

 

Trip Italië 2016 - Napels

Vanuit België naar Inverigo om vervolgens de reis te maken naar Napels. In Napels had ik de eer om de kennel Caivanesi en Peppone te bezoeken. In dit verlag beperk ik mijn verhaal tot enkel en alleen de bezochte kennels. Echter in het bijbehorende fotoalbum zijn alle foto's van de reis te vinden.

 

Trip Italië juni 2016 - Raduno in Inverigo

De kennel dei Corsi di Gaia e Giulia stond centraal. Niet alleen omdat hier een Raduno werd gehouden maar ik deze trip ook mijn nieuwe pup Nera D'Avola zou ophalen.

 

Trip Italië augustus 2016 - Inverigo

Cane Coso en vriendschap. Deze trip werd ik meegenomen door een aantal vrienden om even tot rust te komen in het prachtige Italië met Nera. Deze trip hebben we vier kennels bezocht. I Corsi di Gaia e Giulia, Valmorea Kennel, Fausto Delaidelli en Christian Negroni.

 

 Trip Italië november 2016 - Toscane; Raduno Dell'Anno

Een aantal prachtige dagen in Toscane waar de Raduno dell'Anno plaatsvond. Deze keer had ik Maximiliano en Nera ingeschreven om deel te nemen aan de show.

 

Trip Italië juni 2018 - Rome; World Cane Corso Breeders Cup

De telefoon ging. Katja belde en ze had groot nieuws.
Er was een nieuw evenement gepland in Italië, een nieuw initiatief en Katja was gevraagd om te komen keuren.
Ik hoefde geen seconde na te denken.
Ik zou gaan en zoveel mogelijk supporters mee proberen te nemen.